Ισπανία

Παίρνει Ράμος η Γρανάδα μέσω... Κίνας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντριάν Ράμος από την Ντόρτμουντ βρίσκεται η Γρανάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένη στη μάχη που θα δώσει για την παραμονή στην Primera Division.

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Γρανάδα, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Αντριάν Ράμος.

Ο παίκτης που δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Τόμας Τούχελ φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την κινεζική ομάδα, Τσόνγκινγκ Λίφαν, εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού, δίνοντας στους Βεστφαλούς 12 εκατ. ευρώ και στον παίκτη, άλλα 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παρ' όλα αυτά, ο Κολομβιανός δεν θέλει να συνεχίσει ακόμα την καριέρα του στην Κίνα και για αυτό η Λίφαν προτίθεται να τον παραχωρήσει στους Ισπανούς με τους οποίους συνεργάζεται, εξέλιξη που βρίσκει σύμφωνο και τον 30χρονο άσο.

Το μοναδικό πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί η κωλυσιεργία που δείχνει η Ντόρτμουντ, αφού ο Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ είναι στο Κόπα Άφρικα και οι επιθετικές λύσεις δεν είναι πάρα πολλές τη συγκεκριμένη περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x