Stoiximan Super League

Παίρνει Τόνσο ο Αστέρας Τρίπολης

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Τσούτσος, ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ποδοσφαιριστής του Αστέρας Τρίπολης πρέπει να θεωρείται ο Μάρτιν Τόνσο, καθώς όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θοδωρής Τσούτσος, οι Αρκάδες τα έχουν βρει σε όλα με τον Αργεντινό επιθετικό.

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα μέχρι την Τρίτη, με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να παρακολουθεί τον 27χρονο φορ εδώ και καιρό, με την περίπτωσή του να έχει καθυστερήσει λόγω των οικονομικών δεδομένων.

Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι έχει βρεθεί με την πλευρά του Τόνσο, με τον Αστέρα να προσθέτει έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να του προσφέρει πολλά στην επίθεση σε αντίθεση με τον Μαντίντα που έδειξε ότι είναι πιο πολύ χρήσιμος στη δημιουργία φάσεων.

Ο Τόνσο έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ατρόμητο, μετρώντας 27 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Νιούελς Όλντ Μπόις και Κόλο-Κόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x