Αγγλία

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την Τσέλσι

Ναι, η Τσέλσι ανεβαίνει. Όμως, ναι, υπάρχουν φέτος αυτά τα ματς που αποκτούν κάτι από... χαρακτήρα τελικού, όπως το σημερινό με αντίπαλο τη Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ναι, η Τσέλσι ανεβαίνει. Όμως, ναι, υπάρχουν φέτος αυτά τα ματς που αποκτούν κάτι από... χαρακτήρα τελικού, όπως το σημερινό με αντίπαλο τη Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο. Την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη! Στο «Στάδιο του Φωτός» φιλοξενείται η Γιουνάιτεντ, τη Γουέστ Μπρομ υποδέχεται η Έβερτον.

Το μενού της 26ης αγωνιστικής έχει ορεκτικό την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σάντερλαντ. Οι γηπεδούχοι, έχουν μείνει πίσω όσον αφορά την προσπάθεια για την επιβίωση, όμως δεν τους βοηθούν καθόλου τα τελευταία αποτελέσματά τους. Αντίθετα, με τον Λουίς Φαν Χάαλ με αυτοπεποίθηση, έχοντας περάσει τις πολύ δύσκολες μέρες και δίχως πλέον να εντυπωσιάζεται από τις ιστορίες που – κατ' εκείνον – δημιουργεί ο Τύπος για τον διάδοχό του στον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5άδα, όμως η επιχείρηση για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει πλέον σχεδόν άπιαστη, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι φετινοί «Big-4».

Στο ματς που κλείνει την ημέρα, η Τσέλσι φιλοξενεί τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο, σ' ένα παιχνίδι που οι «μπλε» πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν, όμως το ίδιο σκέφτεται και η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν. Οι Πρωταθλητές Αγγλίας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και τη Νόριτς, η οποία παίζει λίγη ώρα νωρίτερα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ και οι «καρακάξες» μόλις στο +1, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πρέπει να επαναλάβουν εμφάνιση όπως αυτή που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Η Τσέλσι, πάντως, παραμένει αήττητη με τον Χίντινκ στον πάγκο, σώζοντας και τον βαθμό στο φινάλε, στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια με κοινή ώρα έναρξης (17:00 ώρα Ελλάδας), η Έβερτον που... κοιτάζει προς τις ευρωπαϊκές θέσεις υποδέχεται τους «baggies» που μεσοβδόμαδα πήραν ζόρικη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η ντεφορμέ Στόουκ φιλοξενείται στην έδρα της Μπόρνμουθ που έπειτα απο καιρό ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή με το 2-0 από την Άρσεναλ, με τους «cherries» να διατρέχουν κίνδυνο στα χαμηλά, ενώ η εξαιρετική Σαουθάμπτον ταξίδεψε στην Ουαλία για το ματς με τη Σουόνσι στο «Liberty Stadium».

Με τον Ντιμίτρι Παγιέτ να έχει βάλει πλέον τέλος στις όποιες φήμες για το μέλλον του, υπογράφοντας πολύ γρήγορα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021, η Γουέστ Χαμ καλείται να περάσει από τη... φωλιά των «καναρινιών» και να ελπίζει σε... δώρο από τη Σάντερλαντ! Τελείως αντίθετα όσα περιμένουν απο το ματς στο «Στάδιο του Φωτός» οι δύο ομάδες που αναμετρώνται στο «Κάροου Ρόουντ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Σουόνσι – Σαουθάμπτον (17:00)
Μπόρνμουθ – Στόουκ
Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ
Έβερτον – Γουέστ Μπρομ
Νόριτς – Γουέστ Χαμ
Τσέλσι – Νιούκαστλ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x