Stoiximan Super League

Παιχνίδια τακτικής από Στεάουα για Βαρέλα - Βάζει και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι

Έχοντας ως στόχο να αποκομίσει το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος από τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της Στεάουα έβαλε στο παιχνίδι για την παραχώρηση του Βαρέλα και τον Ολυμπιακό

Τον Ολυμπιακό βάζει στο παιχνίδι ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, όσον αφορά στην υπόθεση του Φερνάντο Βαρέλα.

«Εμείς θέλουμε 2 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ δίνει 1 εκατ. ευρώ. Ο Βαρέλα μού είπε ότι θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ. Του δίνει πολλά χρήματα ο ΠΑΟΚ. Μέσω όμως ενός Σκοπιανού μάνατζερ, ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Θα δούμε…», είπε ο ισχυρός άνδρας του ρουμανικού συλλόγου.

Η αλήθεια είναι πως οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ (συν μπόνους) στη Στεάουα, ενώ ο παίκτης υπογράμμισε χθες ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του Κανά-Μπιγίκ, με τον Λούμπος Μίχελ να κινείται για έναν… δευτεροκλασάτο κεντρικό αμυντικό.

Όπως γράφει η Live Sport, ο αθλητικός διευθυντής και πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με έναν παίκτη, χωρίς να είναι γνωστή η ταυτότητά του. Στην Αγγλία χθες γράφτηκε ότι ο Άνχελ Κρέσπο είναι ο «εκλεκτός» του Σλοβάκου παράγοντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x