Stoiximan Super League

«Παίζει» και ο Ντέβιτς για την ΑΕΚ

Κι άλλος δυνατός υποψήφιος για τη θέση του επιθετικού υπάρχει στην ΑΕΚ. Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Νόριτς για τον Κάιλ Λάφερτι, η «Ένωση» παίζει… μπάλα και στο μέτωπο του Μάρκο Ντέβιτς

Όσο πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τόσο εντείνονται οι προσπάθειες της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός επιθετικού «killer».

Την ώρα που η «Ένωση» ψάχνεται για την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι, φαίνεται πως ο Βορειοιρλανδος φορ δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τη γραμμή κρούσης. Κι αυτό διότι δυνατά εξακολουθεί να «παίζει» και η περίπτωση του Μάρκο Ντέβιτς.

Με τις διαπραγματεύσεις με τη Νόριτς να συνεχίζονται (και ν’ αναζητείται σύγκλιση στο θέμα της συνιδιοκτησίας του παίκτη) οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν επαφές και με την πλευρά του Ουκρανού.

Ποντάροντας λοιπόν στην επιθυμία του ίδιου να έρθει (παρόλο που έχει προτάσεις κι από άλλες ομάδες) γίνεται προσπάθεια να έρθει ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν. Άλλωστε το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος ο Ντέβιτς φέρεται διατεθειμένος να χαρίσει μέρος των χρημάτων που έχει να παίρνει ώστε να καλυφθεί το ετήσιο συμβόλαιό του και να έρθει στην ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο, δεν συζητείται το πόσο χρήσιμη προσθήκη θα ήταν για την «Ένωση». Διότι μιλάμε για έναν επιθετικό με εντυπωσιακή παρουσία στη Μέταλιστ (όπου κατέγραψε 174 συμμετοχές και 83 γκολ σε δυο περάσματα). Οι Έλληνες φίλαθλοι, δε, γνωρίζουν… από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει μιας και είχε σκοράρει δυο σερί χρονιές με τον Ολυμπιακό (πανηγυρίζοντας έξαλλα μάλιστα στο «Καραϊσκάκη») και τον ΠΑΟΚ (όταν έβαλε δυο γκολ στην Τούμπα).

Όσο για τις πρόσφατες επιδόσεις του, που προέρχεται από σχετικά καλή σεζόν, την οποία ξεκίνησε στη Ρούμπιν (με 14 συμμετοχές και 3 γκολ) και την τελείωσε αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Αλ Ραγιάν του Μανόλο Χιμένεθ, όπου είχε 18 συμμετοχές και 11 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x