Euro 2016

Παίζει με Γαλλία ο Σβαϊνστάιγκερ

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στον προημιτελικό με τους Ιταλούς και είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός στο σημερινό ημιτελικό απέναντι στους Γάλλους, στη Μασσαλία.

Το ιατρικό τιμ των «πάντσερ» έδωσε το ok στον Γιόακιμ Λεβ για την χρησιμοποίηση του Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την Ιταλία και ο Γερμανός τεχνικός θα τον ξεκινήσει βασικό στον «πρόωρο τελικό» με τη Γαλλία.

Για τον αρχηγό της «Νατσιονάλμανσαφτ», αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή ως βασικός στο φετινό Euro, καθώς σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε, πέρασε ως αλλαγή.

Η απουσία του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό, αλλά και ο τραυματισμός του Μάριο Γκόμεζ , του μόνου καθαρού φορ στη γερμανική αποστολή, θα αναγκάσει το Λεβ να ανακατέψει τα χαρτιά του και να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εκτός από τον «Σβάινι», που θα αντικαταστήσει τον Κεντίρα, ο Τόμας Μίλερ αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ντράξλερ να επιστρέφει στο βασικό σχήμα και την τριάδα των μεσοεπιθετικών.

Στην άμυνα, ο Χέβεντες θα καλύψει τη θέση του Χούμελς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάζει, ενώ ο «χρυσός» σκόρερ στον τελικό του Μουντιάλ, Μάριο Γκέτσε, θα διεκδικήσει και αυτός μια θέση στους αρχικούς ένδεκα, πιθανότατα σε ρόλο πλάγιου, δίπλα σε Ντράξλερ και Οζίλ.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x