Stoiximan Super League

Παίζει με Μπεσίκτας ο Μποτία, 50-50 ο Σεμπά για το ντέρμπι

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σεμπά στο επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του ο Καπίνο. Προλαβαίνει Μπεσίκτας ο Μποτία.

Στη διάθεση του Βασίλη Βούζα αναμένεται να τεθεί ο Αλμπέρτο Μποτία ενόψει της ρεβάνς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Ο Ισπανός αμυντικός φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε «κληρονομήσει» στο πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βιάνα, Σεμπά και Καπίνο, οι οποίοι δεν αναμένεται να προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Όσον αφορά τώρα τον Σεμπά, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως είναι αμφίβολος για το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης είναι δύσκολο να προλάβει, αν και το ιατρικό επιτελείο είναι απόλυτα ικανοποιημένο με την αποθεραπεία του και οι πιο αισιόδοξοι περιμένουν να είναι στην αποστολή και για την Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x