Stoiximan Super League

«Παίζει» σε δύο ταμπλό ο Ουσίγιος

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τις επαφές του Αρμάντο Ουσίγιος με την Μπενφίκα για τους Λϊσάντρο Λόπες και Ελισέου, αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού.

Ο Αρμάντο Ουσίγιος έφυγε το πρωί της Τετάρτης από το Ζέεφελντ κι επέστρεψε στην Αθήνα, με τις πληροφορίες όμως ν' αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων” έμεινε για για λίγες μόλις ώρες στη χώρα μας. Είχε μια σημαντική συνάντηση κι εν συνεχεία“πέταξε” γι' άλλη χώρα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά το στόχο του ταξιδιού που κάνει ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και πρόθεση του Ουσίγιος είναι να “κλείσει” δύο μεταγραφικά “μέτωπα” για την ομάδα του λιμανιού. Χθες το απόγευμα υπήρξε η πληροφορία πως ο Ουσίγιος πήγε στη Λισσαβώνα για συζητήσεις με την Μπενφίκα κι αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο, είναι ότι δύο παίκτες των “αετών” της Λισσαβώνας έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και οι “ερυθρόλευκοι” κοιτάζουν με προσοχή και τις δύο περιπτώσεις.

Ο λόγος για τον Αργεντινό στόπερ των Λουζιτανών, Λισάντρο Λόπες και τον αριστερό μπακ, Ελισέου, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδος. Μετά τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μποκανί, ο Ουσίγιος θέλει να “κλείσουν” δύο μεταγραφές πρώτης γραμμής για την ομάδα του λιμανιού, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Ο Ολυμπιακός θα παίξει σ' ένα μήνα στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο νέος αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών αλλά φυσικά και ο προπονητής του Ολυμπιακού, θέλουν την ολοκλήρωση δύο τουλάχιστον πρωτοκλασάτων μεταγραφών το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα. Από πλευράς “ερυθρόλευκων” δεν έλεγαν πάντως το παραμικρό για το ταξίδι του Ουσίγιος και δεν επιβεβαίωναν τις πληροφορίες για τη Λισσαβώνα και τις επαφές με την Μπενφίκα.

Εναλλακτική λύση ο Τζόρτζεβιτς
Οι Ιταλοί επιμένουν μετά την ακύρωση της μεταγραφής Μποκανί, για πρόταση του Ολυμπιακού στη Λάτσιο για την απόκτηση του Τζόρτζεβιτς. Βέβαια επέμεναν και πριν από δέκα μέρες κι εμφανίζονταν σίγουροι ότι ο Σέρβος ήταν η πρώτη επιλογή των πρωταθλητών Ελλάδος κι όλοι είδαν πως ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Μποκανί, άσχετα αν η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω ιατρικών προβλημάτων.

Ο επιθετικός των “λατσιάλι”, που δεν έκανε καλή σεζόν στην “αιώνια” πόλη, είναι ένας από τους αρκετούς φορ της λίστας των πειραιωτών, αλλά στην παρούσα φάση δεν συγκαταλέγεται στις δύο – τρεις πρώτες επιλογές της ομάδας του Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια με κάποιες άλλες περιπτώσεις (που έχουν βέβαια κι ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας) και αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τους συγκεκριμένους επιθετικούς, τότε ενδέχεται να δουν οι “ερυθρόλευκοι” πιο “ζεστά” την υπόθεση του Τζόρτζεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x