Stoiximan Super League

Παίζει τα… ρέστα της η ΑΕΚ

Νίκη ώστε να επουλώσει τις πληγές της αναζητά η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα στην παγωμένη Τρίπολη. Ντεμπουτάρει ο Βράνιες, επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μπακασέτας. Το πλάνο του Ζοσέ Μοράις.

Δίχως να έχει περιθώρια για περισσότερες απώλειες, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στις 19:30 στην Τρίπολη και ψάχνει την πρώτη της νίκη στο 2017 ύστερα από την ισοπαλία της περασμένης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση έχει μεγάλη ανάγκη το «τρίποντο» και για να μην μείνει κι άλλο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και για να πάρει κάπως τα πάνω της στο ψυχολογικό κομμάτι. Φυσικά και δεν έχει εύκολο έργο, καθώς πρόκειται για έδρα όπου δυσκολεύεται παραδοσιακά, όπως και οι υπόλοιποι μεγάλοι της Super League. Οι Αρκάδες που έχουν επίσης μεγάλη ανάγκη για τη νίκη, όντες πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό, όπου έκαναν καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές.

Ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στην Ένωση και αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός είναι στην αποστολή, όπως και κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει εκτός 18άδας, διότι εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Τομ Τομσκ.

Ο 26χρονος μπακ, θα αγωνιστεί δίπλα στον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπάρκας θα είναι φυσικά κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα παίξει ο Γκάλο και αριστερό ο Ντίντακ. Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα αμυντικά χαφ, αλλά δεν θα τους πλαισιώσει ο Αϊντάρεβιτς αυτή τη φορά. Τουλάχιστον όχι από την αρχή. Ο Μάνταλος θα έχει ρόλο οργανωτή και δεν θα παίξει δεξιά όπως τις προάλλες. Σε αυτή τη θέση θα βρεθεί ο Τάσος Μπακασέτας που επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα. Αριστερά θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει εκεί ο Πέκχαρτ από την αρχή.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Αστέρα είναι: Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια. Γιαννούλης, Χαμντανί, Σελίν, Ιγκόρ θα είναι στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Τσουκαλάς και Δημούτσος θα είναι τα αμυντικά χαφ,με τον Τσιλιανίδη μπροστά τους. Αριστερά θα παίξει ο Μάσα και δεξιά ο Καλτσάς, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Μανιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x