Europa League

Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ

Τα «διπλά» που έγραψαν ιστορία θέλει να θυμηθεί απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα και ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από έναν μήνα.

Την τελευταία του ευκαιρία για πρόκριση στους «32» του Europa League έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης (20:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ξεπεράσουν μία σειρά από προβλήματα, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να βρει λύση στο επιθετικό ζήτημα, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος «καθαρόαιμος» φορ που έχει στη διάθεσή του.

Ο «Δικέφαλος» έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικά «διπλά» στην ευρωπαϊκή του πορεία, όπως στην Άρσεναλ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ…

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζουν στην πρόκρισή τους, να κερδίσουν δηλαδή εκείνοι στην Ιταλία και να μην επικρατήσει η Καραμπάγκ μέσα στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ, με τους Σάχοφ και Κάνιας να είναι εσωτερικοί μέσοι. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκες, Κάμπος και Κουλούρης (ή Τιάμ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κίτσιου, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης και Βαρέλα. Εκτός είναι οι Αθανασιάδης (τιμωρημένος), Περέιρα (τραυματίας) και Τζαβέλλας (άρρωστος).

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Σόουζα αναμένεται να παρατάξει τους «βιόλας» με τους: Ταταρουσάνου, Ντε Μάιο, Τόμοβιτς, Σαλσέντο, Ολιβέιρα, Κριστοφέρο, Σάντσεζ, Βετσίνο, Κιέζα, Μπαμπακάρ και Ζάρατε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x