Stoiximan Super League

Παίζει την Πέμπτη ο Ιντέγε!

Αισιόδοξο είναι το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού όσον αφορά την κατάσταση του Μπράουν Ιντέγε που τραυματίστηκε στη χθεσινή νίκη επί της Βέροιας. Τι γίνεται με Ντα Κόστα και Φορτούνη.

Ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο δέχθηκε ο Μπράουν Ιντέγε, την ώρα που πετύχαινε το έκτο γκολ του Ολυμπιακού και τρίτο προσωπικό στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Βέροια στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο τραυματισμός του Νιγηριανού επιθετικού τρόμαξε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, καθώς ο διεθνής άσος… εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας για να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, χθεσινοβραδινές πληροφορίες υποστήριζαν πως το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ανησυχεί για την κατάσταση του 27χρονου παίκτη, ο οποίος μάλλον θα τα καταφέρει και θα προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η κατάσταση του Ιντέγε θα ξεκαθαρίσει σήμερα, αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, για ενοχλήσεις παραπονέθηκε και ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ μίλησε δύο φορές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Πάουλο Μπέντο και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Τάκη Ρέτσο, με την συμπλήρωση 60 λεπτά αγώνων.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά κουρασμένος μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και έτσι έμεινε στον πάγκο στη χθεσινή αναμέτρηση. Ο Τρικαλινός άσος αναμένεται να παίξει κανονικά την Πέμπτη και για αυτό τον λόγο έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα μετά τη λήξη του αγώνα, ανεβάζοντας στροφές για το παιχνίδι με τους Ελβετούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x