Θα την θυμάται καλά την ΑΕΚ ο Μοντέλα... Καθώς μπορεί να αποτελέσει το παιχνίδι στο οποίο οι διοικούντες την Μίλαν άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η δυσαρέσκεια στη διοίκηση των ροσονέρι μετά την χθεσινή εμφάνιση και την ισοπαλία με την ελληνική ομάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι σε τέτοιο σημείο που περιμένουν μια ακόμη αφορμή για να αποφασίσουν την απόλυσή του.

Μεγάλο ρόλο έχει παίξει και οι εντονότατες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Μίλαν στο τέλος του αγώνα.

Έτσι το παιχνίδι με την Τζένοα παίρνει ιδιαίτερη σημασία την ομάδα του Μιλάνου και περισσότερο για τον προπονητή της. Σε σημείο που να θεωρείται δεδομένο ότι εάν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη και μάλιστα με πειστικό τρόπο.

Ήδη γράφονται ονόματα των υποψήφιων για τη θέση του. Αυτοί φέρονται να είναι οι Πάουλο Σόουζα και ο Βάλτερ Ματζάρι, καθώς όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα ο Κάρλο Αντσελότι δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει την ομάδα στο μέσο της σεζόν.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ