Αγγλία

«Παίζει» του Τζέραρντ για Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της έγκυρης Independent, Λίβερπουλ και Τζέραρντ συζητούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης για μερικούς μήνες. Οι λεπτομέρειες ενός πιθανού γάμου.

Θα ντυθεί ξανά στα κόκκινα ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ; Σύμφωνα με την Independent αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί! Όπως αναφέρει το βρετανικό ΜΜΕ, οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και κατά πόσο αυτή είναι εφικτή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως η παρουσία του εμβληματικού αρχηγού στην ομάδα μπορεί να προσφέρει πολλά και να την οδηγήσει πιο ομαλά στη νέα εποχή υπό τη δική του καθοδήγηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 35χρονος άσος θα ταξιδέψει για Αγγλία μέσα στην Τετάρτη, προκειμένου να κάνει μίνι διακοπές και φυσικά να τεθεί επί τάπητος το θέμα επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι.

inner

Ο Τζέραρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ωστόσο για φέτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, μετά τον αποκλεισμό στα πλέι οφ. Έτσι στο MLS ξεκινά πλέον στις 15 Ιανουαρίου (περίπου) με την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Κάτι που του δίνει περιθώριο δύο μηνών να μην μείνει ανενεργός, αλλά να διατηρήσει αγωνιστικό ρυθμό στην ομάδα που λατρεύτηκε και λατρεύεται.

Φυσικά για κάτι τέτοιο θα πρέπει να συναινέσει και ο αμερικανικός σύλλογος, ενώ προφανώς ο Stevie G δεν θα 'χε πρόβλημα να φορέσει ξανά τα κόκκινα. Κάτι ανάλογο -με δανεισμό μηνών- είχε συμβεί και με τον Λάμπαρντ όταν παραχωρήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι απ' τους Νιου Γιορκ. Περισσότερα προσεχώς... Σύμφωνα, πάντως, με την Independent έχει ανάψει για τα καλά η φωτιά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x