Stoiximan Super League

«Παίζεται» η επιστροφή του Μπεργκ

Εντός της ημέρας θα φανεί αν ο Μάρκους Μπεργκ θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αμπέντ και Λουντ διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Εντατικό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάρκους Μπεργκ τη χθεσινή ημέρα, αφού είχε μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση μετά την γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει στη Σουηδία.

Ο διεθνής άσος είναι πιθανό σήμερα να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά μόνο αν είναι 100% έτοιμος θα τον υπολογίζει ο Αντρέα Στραματσόνι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από την πλευρά του, ο Τελάντερ έκανε και χθες ατομικό και σήμερα αναμένεται να βγάλει όλο το πρόγραμμα, με τον Δανό αμυντικό να προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.

Εν τω μεταξύ, ο Ρόμπιν Λουντ διεκδικεί μία θέση να παίξει στη θέση του Ζέκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, και αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες με τον Αμπέντ. Εσιέν και Πράνιτς είναι πιθανό να είναι οι άλλοι δύο της «πράσινης» μεσαίας γραμμής. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης και Νάνο. Για την επίθεση υποψήφιοι είναι ο Καρέλης, ο Πέτριτς και ο Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x