Stoiximan Super League

Παίζεται μια θέση στον Παναθηναϊκό

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προβληματίζεται μόνο για μια θέση της ενδεκάδας που θα παρατάξει στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέροια. Το πλάνο του 48χρονου τεχνικού. Επιστρέφει με Ηρακλή ο Τελάντερ.

Τους βασικούς παίκτες πρόκειται να επαναφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αναμέτρηση του Σαββάτου (04/03, 19:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βέροια για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε τη δυνατότητα να δώσει ανάσες μεσοβδόμαδα σε κάποια από τα βασικά του εργαλεία στη ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο και να βγάλει συμπεράσματα για κάποιους από αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γκιγέρμο Μολίνς που έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας θα παίξουν οι βασικοί και στην παρούσα φάση ο προπονητής του «τριφυλλιού» δείχνει να προβληματίζεται μόνο για μια θέση. Για τον παρτενέρ του Γιώργου Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, καθώς είναι τιμωρημένος ο Ροδρίγο Μολέδο.

Το ένα σενάριο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Στέφανος Ευαγγέλου και το άλλο να παίξει ο Δημήτρης Κουρμπέλης και τη θέση του να πάρει ο Λουντ δίπλα στον Ζέκα στο κέντρο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα σίγουροι είναι οι Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί. Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ έχουν επίσης εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα.

Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Σε αυτήν δεν θα συμπεριληφθεί ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς, αλλά δεν είναι έτοιμος και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει να παίξει με… μιάμιση προπόνηση. Εκτιμάται ότι στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x