Stoiximan Super League

Παίζεται το ματς, δεν επιστρέφονται οι βαθμοί

Καταδικαστική εξέλιξη για τον ΟΦΗ, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να ορίσει μεν τον αγώνα με τον Ατρόμητο που είχε χαθεί στα χαρτιά λόγω χρεών, αλλά διατηρεί το -4.

Ανατροπή κατά το ήμισυ από την Επιτροπή Εφέσεων. Όπως ανακοινώθηκε έκανε δεκτή την προσφυγή του ΟΦΗ και όρισε τον αγώνα με τον Ατρόμητο (για την 21η αγωνιστική), που είχε αρχικά δώσει στους Περιστεριώτες στα χαρτιά λόγω οφειλών των Ηρακλειωτών προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή δεν αναίρεσε την απόφαση αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από τους Κρητικούς, που ήταν και το βασικό ζητούμενο της προσφυγής, αφού χωρίς αυτούς τους βαθμούς η υπόθεση παραμονή στη Super League γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει... οριστικά 13 βαθμούς, τη στιγμή που ο 14ος Λεβαδειακός έχει 31...

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει πως η Επιτροπή Εφέσεων «… δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x