Europa League

«Παίζονται» δύο θέσεις στον Ολυμπιακό

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με την Γιούνγκ Μπόις, όμως ο Πάουλο Μπέντο «πονοκεφαλιάζει» για ακόμη δύο θέσεις στην ενδεκάδα.

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Πάουλο Μπέντο να προχωρήσει σε αλλαγή κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, στην αυριανή πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να δώσει φανέλα βασικού στον Νίκολα Λεάλι, θέλοντας να χρησιμοποιήσει τον Ιταλό στην Ευρώπη και τον Στέφανο Καπίνο στο πρωτάθλημα.

Κάτι ανάλογο, μάλιστα, είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια όταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έβαζε τον Ρόι Κάρολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Μπάλας Μέγερι στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η αίσθηση πως «παίζονται» άλλες δύο θέσεις για το αρχικό σχήμα. Η μία αφορά για τον παίκτη που θα παίξει δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και είναι ένας εκ των Καμπιάσο ή Μάρτινς.

Η δεύτερη αφορά τη θέση του Μάρκο Μάριν, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Βέροια και ο Κώστας Φορτούνης προβάλει ως φαβορί να τον αντικαταστήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x