Stoiximan Super League

Παίζονται πολλά για τον ΠΑΟΚ

Την ηρεμία του θέλει να βρει ο ΠΑΟΚ μετά τις απροσδόκητες ήττες σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Οι σκέψεις του Ίβιτς για την αρχική ενδεκάδα.

Κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι είναι το αποψινό για τον ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Θεσσαλονικείς, όμως οι απροσδόκητες ήττες από Ξάνθη και Βέροια τούς άφησαν πίσω στη βαθμολογία και την Πέμπτη ήρθε η ήττα από την Καραμπάγκ στο Europa League που περιπλέκει τα πράγματα στον όμιλο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Για όλους αυτούς τους λόγους οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν μία σημαντική νίκη μέσα στο φαληρικό γήπεδο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, στην αρχή ενός δύσκολου προγράμματος με το ντέρμπι με την ΑΕΚ να ακολουθεί, ενώ υπάρχει το Κύπελλο με την ΑΕΚ και ο επαναληπτικός με την Καραμπάγκ στην Τούμπα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, οι προσανατολισμοί του Βλάνταν Ίβιτς θα είναι πιο αμυντικοί σήμερα. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάνιας με τον Τσίμιροτ, με τον Κάμπο και τον Ροντρίγκες στα πλάγια. Ο Μπίσεσβαρ θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 παίκτες, ενώ εκτός έμειναν οι Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Γιαννούλης που γύρισαν στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x