Euro 2016

Συγκλονιστική εξέλιξη: Εγκατέλειψε τον τελικό με δάκρυα ο τραυματίας Ρονάλντο! (pics/video)

Πόσο κρίμα... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε σκληρό χτύπημα από τον Παγέ, πάλεψε σαν θηρίο για να παραμείνει στο χορτάρι, αλλά τελικώς στο 24' εγκατέλειψε με δάκρυα στα μάτια τον τελικό!

Πόσο, μα πόσο κρίμα…

Η μοίρα έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στην εκκίνηση του μεγάλου τελικού της Πορτογαλίας με την Γαλλία, δέχθηκε άτσαλο χτύπημα από τον Παγέ, το οποίο εν τέλει τον έθεσε νοκ-άουτ.

Ο ηγέτης των Ιβήρων προσπάθησε να σφίξει τα δόντια, έδεσε το πόδι του, πάλεψε σαν θηρίο να μείνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 24’ οι δυνάμεις τον εγκατέλειψαν… Έπεσε στο χορτάρι, βγήκε έξω με φορείο και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το προσωπικό του δράμα (με τον Κουαρέσμα να τον αντικαθιστά).

Ο CR7 δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που τον βρήκε (με τους Πορτογάλους στις εξέδρες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του) και ξέσπασε σε κλάματα. Κλάματα τα οποία «αγγίζουν» όλους μας, είτε τον συμπαθείς, είτε όχι.

Είναι τόσο (μα τόσο) άσχημο να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι (ζωής) μ’ αυτόν τον τρόπο. Πλέον η ομάδα του Σάντος καλείται να παλέψει για το τρόπαιο χωρίς τον Ρονάλντο. ΚΑΙ για τον Ρονάλντο…

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x