Super League 2

«Πάλι καλά» να λέει ο Άρης

Δεύτερο ματς χωρίς νίκη για τον Άρη, που τουλάχιστον… πήρε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Βικελίδης». Μεγάλο διπλό για Απόλλωνα στη Σπάρτη στη 2η αγωνιστική της Football League.

Γκέλαρε, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα ο Άρης που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον Αιγινιακό σε 1-1 στην δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Το «καμπανάκι» χτύπησε ηχηρά για τους κιτρινόμαυρους, που έμειναν για δεύτερο ματς σε ισάριθμες αγωνιστικές χωρίς νίκη, όμως κατάφεραν… τουλάχιστον να μην χάσουν, μετρώντας τη δεύτερη σερί ισοπαλία.

Στο πρώτο επίσημο ματς στο «Κλ. Βικελίδης» για φέτος ο Άρης είχε τον έλεγχο, έχοντας όμως θεματάκια στην τελική προσπάθεια. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αιγινιακός, σκοράροντας στην αντεπίθεση με πλασέ του Ρανγκέλοφ στο 87’.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου, που κέρδισε ο Τζεμπούρ.

Η δεύτερη σερί ισοπαλία, βέβαια, δεν φάνηκε αρκετή στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, με ηχηρές αποδοκιμασίες να ακούγονται ακόμα και μετά το γκολ της ισοφάρισης.

Σπουδαίο διπλό στην Σπάρτη πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που επιβλήθηκε 2-0 και έκανε το «2Χ2», οδηγώντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα. Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό, ο Απόλλωνας είχε χρυσό σκόρερ τον Αλμπάνη στο 25’ και στο 44’, ενώ η Σπάρτη ζήτησε πέναλτι σε 4 (!) περιπτώσεις.

Με το απόλυτο συνεχίζει και ο Αχαρναϊκός, ο οποίος πέρασε με 3-1 από την έδρα του Πανελευσινιακού, ενώ Λαμία και Καλλιθέα επικράτησαν εντός έδρας κόντρα σε Κισσαμικό (2-0) και Παναιγιάλειο (1-0)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Χανιά-Αγροτικός Αστέρας 0-2
(1’, 6’ Τεγούσης)

Άρης-Αιγινιακός 1-1
(87’ Ραγκέλοφ – 90+6’ Τάτος)

Καλλιθέα-Παναιγιάλειος 1-0
(86’ πεν. Μπέλης)

Λαμία-Κισσαμικός 2-0
(41’ πεν. Αναστασιάδης, 88’ Ντούρμισαϊ)

Πανελευσινιακός-Αχαρναϊκός 1-3
(72' Ρόκας - 43', 45' Ντούνγκα, 89' Γουέρε)

Πανθρακικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σπάρτη-Απόλλων Σμύρνης 0-2
(25', 44', Αλμπάνης)

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 1-1
(63' πεν. Γιαννιτσάνης - 27' πεν. Κάκκο)

ΟΦΗ-Καλλονή (16:00)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (12/11)

Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα (15:00)
Αχαρναϊκός-Τρίκαλα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Σπάρτη
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγειάλιος
Αιγινιακός-Πανθρακικός
Καλλονή-Λαμία
Κισσαμικός-Άρης
Πανσερραϊκός-Χανιά
ΟΦΗ-Πανελευσινιακός (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x