Stoiximan Super League

Πάλι Πόνσε για την ΑΕΚ!

Ο Τάσος Τσατάλης αποκαλύπτει στο sportfm.gr πως στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν ότι η μεταγραφή του Πόνσε μπορεί να κλείσει άμεσα και τσεκάρουν όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν και για αυτόν

Η ΑΕΚ διέρρευσε πριν από λίγες μέρες, πως δεν περιμένει άλλο την περίπτωση του Εζεκίελ Πόνσε, αλλά φαίνεται πως στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα χρειαστεί να σκεφτούν πάλι το θέμα και να αποφασίσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr, εδώ και κάποια ώρα στην Ένωση έχουν λάβει ειδοποίηση από την Ιταλία, πως εφόσον το επιθυμούν, η μεταγραφή του 21χρονου Αργεντινού επιθετικού, μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Κάτι που ναι μεν τους αιφνιδίασε στην παρούσα φάση τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν , δεν έκλεισαν την πόρτα και είναι σε διαδικασία λήψης απόφασης. Πρώτα, θέλουν να είναι σίγουροι πως εφόσον το πάρουν απόφαση, όλα θα προχωρήσουν γρήγορα.

Λεπτομέρειες για το πως έχουμε φτάσει από πλευράς Ρόμα και Πόνσε σε αυτή την εξέλιξη, δεν υπάρχουν ακόμη από το ρεπορτάζ.
Όμως για την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και ειδικότερα τον τεχνικό διευθυντή, τον Μόντσι, ήταν δεδομένο εδώ και καιρό πως είχαν συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ, για την παραχώρηση του παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Και από την ΑΕΚ βέβαια, έλεγαν ακόμη και μετά την δημόσια απόσυρση από την υπόθεση, πως δεν είχαν καμιά συγκεκριμένη πληροφορία πως ο παίκτης δεν ήθελε να έρθει στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ωστόσο πλέον χρονικά δεν είχαν περιθώριο να μένουν σε αυτή την περίπτωση.

Όπως είπαμε, στην ΑΕΚ τσεκάρουν και μελετάνε τα νέα δεδομένα, για να αποφασίσουν αν θέλουν να ανοίξουν πάλι την υπόθεση του Αργεντινού, μετά το μήνυμα που έλαβαν για το ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα.

Να σημειώσουμε εδώ πως δεν έχει καμιά σχέση η υπόθεση του Πόνσε, με αυτή του συμπατριώτη του Λούκας Μπογέ. Για τον Μπογέ η ΑΕΚ προχωράει έτσι κι αλλιώς, Δεν μπορεί βέβαια να ξέρει κανείς, αν ο Μπογέ θα επηρεάσει την τελική αποφαση για τον Πόνσε. Ο ποδοσφαιριστής της Τορίνο πάντως σε πρώτη φάση δεν είναι να έρθει με το σκεπτικό της κάλυψης της θέσης στην κορυφή της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις τρέχουν και εφόσον στην Ένωση σιγουρευτούν πως όντως είναι 100% σίγουρο πως ο Πόνσε μπορεί να κλείσει άμεσα, την οριστική τους απόφαση ίσως να την πάρουν ακόμη και μέχρι αργά το βράδυ απόψε, Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x