Ελλάδα

Παναγόπουλος: «Όποιος τολμήσει να μιλήσει, να διεκδικήσει κάτι, τον κυνηγούν»

Στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των παραγόντων αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος.

Με αφορμή τις εν εξελίξεις υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις περιπτώσεις παραγόντων που βαρύνονται με σοβαρές κατηγορίες ο Γιώργος Παναγόπουλος φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και είχε πολλά να πει.

Μιλώντας στην «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο έμπειρος νομικός στάθηκε στα κακώς κείμενα και περιέγραψε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση της οποίας δεν έχει επίγνωση η Πολιτεία.

«Ο άθλος του 2004 οφείλεται στον Ότο Ρεχάγκελ. Κατήργησε τα αεροπλάνα της χαράς, πήρε τους παίκτες που ήθελε. Ο κύριος Γκαγκάτσης έχει κάποιες κατηγορίες, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έρχονταν μετέπειτα πρόεδροι που θα έσπαγαν κάθε ρεκόρ παρανομίας.

Φτάσαμε με κάποιες επιλογές, με κάποιες συγκυρίες στο 2004 και είχαμε επιτυχίες. Στο μπάσκετ επένδυσαν στην επιτυχία του ‘87 με τον Γκάλη και υπήρξε συνέχεια και με την ανάδειξη ταλέντων και σε συλλογικό επίπεδο.

Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο δεν έγινε επένδυση στην επιτυχία του 2004, αλλά οι παράγοντες αξιοποίησαν αυτή τη δύναμη στο αυτοδιοίκητο. Φτάσαμε στο σημερινό σημείο η Πολιτεία να μην γνωρίζει πόσα όργανα υπάρχουν στην ΕΠΟ. Κανείς δεν τα γνωρίζει. Και είναι πάνω από 20!

Επικρατούν συνθήκες που δεν τις γνωρίζει κανένας. Γι’ αυτό τους δικαστές πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ο κύριος Σιμιτζόγλου να επανδρώσει όργανο που… δεν υπάρχει!

Στην ΕΠΣ Θεσσαλίας της οποίας είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την εξοβέλισαν από όλα τα όργανα προκειμένου να μην εξετάσουν την περίπτωσή της. Της επέβαλαν ποινές και εκλογές σε νόμιμη διοίκηση! Όποιος τολμήσει να μιλήσει, να διεκδικήσει κάτι, τον κυνηγούν»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x