Stoiximan Super League

Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σε καλό δρόμο με Εσιέν, έχουν δοθεί τα οφειλόμενα»

Σε καλό δρόμο είναι ο Παναθηναϊκός όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Μίκαελ Εσιέν. «Έχουν αποπληρωθεί τα οφειλόμενα» τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Χρίστος Παναγόπουλος.

Στο θέμα της προσφυγής που κατέθεσε εναντίον του Παναναθηναϊκού ο Μίκαελ Εσιέν, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η υπόθεση Εσιέν είναι σε καλό δρόμο, αφού οι «πράσινοι» έχουν αποπληρώσει τα οφειλόμενα στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι άμεσα θα βρεθεί λύση και με την περίπτωση προσφυγής του Στάθη Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παναγόπουλος για την περίπτωση Εσιέν

«Ο Εσιέν ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο το οποίο το σπάσαμε επειδή η προσφορά του δεν ήταν ανάλογη. Θεωρούσαμε ότι δεν θα προσφύγει, γιατί αποχωρώντας είχε πάρει ήδη υψηλά ποσά. Δεν απαξιώνω την αξία του σαν παίκτη παλαιότερα. Με έναν άνθρωπο που δεν είναι μαζί μας και δεν είναι και ο τελευταίος των τελευταίων θεωρούσαμε πως όλα θα διευθετηθούν. Τελικά του δόθηκαν τα χρήματα και προχωράμε. Η προσφυγή του έχει να κάνει περισσότερο με ψυχολογικά θέματα κι όχι με την ουσία. Προφανώς είναι δυσαρεστημένος. Και να μην αποσύρει την προσφυγή του, έχουν πληρωθεί οι δόσεις και είμαστε σε καλό δρόμο».

Όσα είπε για Ταυλαρίδη

«Για τον Ταυλαρίδη, είναι μια ακόμη περίπτωση που μας ταλαιπωρεί και ταλαιπωρείται και ο ίδιος. Έχει γίνει μια προσφυγή και πιστεύω πως κι εκεί θα βρεθεί άκρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x