Stoiximan Super League

Παναθηναϊκή συσπείρωση

Κόσμος και ομάδα γίνονται ένα στον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, σε μια δύσκολη στιγμή για το σύλλογο. Το πλάνο του Ουζουνίδη.

Σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και δίχως ορατή λύση στον ορίζοντα μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βάλει στο «ψυγείο» το PAO Foundation, ο κόσμος της ομάδας συσπειρώνεται και γίνεται «ασπίδα» γύρω από την ομάδα. Η αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) στη Λεωφόρο δεν είναι ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά συνιστά την ώρα του ξεσηκωμού του κόσμου που θέλει να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στις δύσκολες ώρες που περνά εκφράζοντας τη στήριξή του με φωνή και όχι μόνο.

Την ώρα, λοιπόν, που η νεοσυσταθείσα διοίκηση με πρόεδρο τον Βασίλη Κωνσταντίνου δημιουργεί επιτροπή σωτηρίας και αρχίζει επαφές για να βοηθήσει την ΠΑΕ, ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα κάνει το δικό του καθήκον και αναμένεται να γεμίσει σήμερα το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο αγωνιστικό, γιατί υπάρχει και αυτό και δεν είναι καθόλου ασήμαντο, οι «πράσινοι» ψάχνουν επειγόντως τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κατάταξη και θα βελτιώσει την ψυχολογία τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και αφοσιωμένη στο καθήκον της, δεν υπολογίζει στους Κουτρουμπή, Λουτσιάνο, Τσάβες, Καμπέσας, Αυλωνίτη και Τζανδάρη. Όλα δείχνουν πως θα γυρίσει το σύστημα της ομάδας σε 4-3-3 με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα της άμυνας, τους Κολοβέτσιο και Μολέδο στόπερ, ο Σιλά θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ λίγο πιο μπροστά και επιθετική τριάδα τους Άλτμαν, Βιγιαφάνιες και Μολίνς. Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ και Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x