Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός για… αντεπίθεση

Ψάχνει γιατρικό. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και καλείται να επιστρέψεις στις νίκες ώστε να μην χάσει το… τρένο της πεντάδας. Τα ερωτηματικά για το σχήμα.

Δεν έχει περιθώρια…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στις 19:00 (ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League, με τη νίκη να μοιάζει με μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σερί βαθμολογικές απώλειες (0-0 με Λεβαδειακό, ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και θέλουν το «τρίποντο» ώστε να μην κινδυνέψουν να μείνουν κι άλλο μακριά από την 5η θέση. Όπου βρίσκεται ο φορμαρισμένος Άρης με 32 βαθμούς έναντι 28 του «τριφυλλιού». Οι «κίτρινοι», οι οποίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ένα κάταγμα στη μύτη. Αντιθέτως, είναι εκτός -ως γνωστόν- Ουσμάν Κουλιμπαλί και Εμάνουελ Ινσούα.

Υπάρχουν ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Διότι, αφενός, απόντος του Αργεντινού μπακ ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Χατζηθεοδωρίδη και Οικονόμου για τ’ αριστερά, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης λογικά θα πάρει φανέλα βασικού.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Χατζηθεοδωρίδης ή Οικονόμου αριστερά και ο Γιόχανσον, Μαυρομμάτης και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης (ίσως πάρει τη θέση του ένας εκ των Άλτμαν ή Μουνιέ αν δεν κριθεί ανέτοιμος ο πρώτος), Κάτσε και Δώνης θα είναι η τριάδα στο κέντρο, με τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη να βρίσκονται στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή.

Συμπληρώνουν την αποστολή: Ξενόπουλος, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Τζανδάρης, Αρμενάκας, Βέργος και Καμπετσής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x