Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός για Μπεργκ: «Αν δεν ικανοποιηθούμε, δεν τον δίνουμε»

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Παναθηναϊκού στο θέμα Μπεργκ. Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, έγινε σαφές στον μάνατζερ ότι αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα, δεν θα γίνει η μεταγραφή

Την αμετακίνητη θέση του στην υπόθεση Μπεργκ ξεκαθάρισε ο Παναθηναϊκός.

Μετά την απευθείας επαφή που είχε ο Σουηδός επιθετικός με τον Γιάννη Αλαφούζο (στην οποία του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει) οι «πράσινοι» έκαναν σαφείς και τις δικές τους προθέσεις στην πλευρά του παίκτη.

Όπως μετέφερε λοιπόν ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, το «τριφύλλι» δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσει τον Μπεργκ, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αυτή τη θέση, δε, μετέφερε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον μάνατζερ του Σουηδού, τονίζοντάς του ότι μονάχα σε περίπτωση που η Αλ Αΐν ανέβει κατά πολύ από την πρόταση που έχει κάνει μέχρι τώρα και καταθέσει προσφορά που θα προσεγγίζει τη ρήτρα των 5,2 εκατ. ευρώ θα συζητήσει ο σύλλογος παραχώρηση του παίκτη.

Σε διαφορετική περίπτωση είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει στο ρόστερ του και να τον ειδοποιήσει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 28 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x