Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός… για την ιστορία του

Να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου σε μια περίοδο που η απειλή υποβιβασμού αιωρείται θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕΚ.

Δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θέλοντας να κρατήσει όρθιο το σύλλογο στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική.

Η πέμπτη θέση για να «σβηστεί» η τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη φαντάζει μακρινή σαν στόχος αλλά και ως προτεραιότητα για την ομάδα, από τη στιγμή που αιωρείται ο κίνδυνος υποβιβασμού αλλά και αφαίρεσης βαθμών λόγω της υπόθεσης Βέμερ. Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πως παρά τα τεράστια προβλήματα και τις ελλείψεις είναι ικανοί να παλέψουν όλα τα ματς και με εξαίρεση τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν από πολύ καλοί ως ανταγωνιστικοί σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν για μια ακόμη φορά στην άκρη τους εξωαγωνιστικούς πονοκεφάλους. Όλα δείχνουν πως ο Εβρίτης τεχνικός θα επιλέξει μία «σφιχτή» ενδεκάδα, με πρώτο μέλημα τη σωστή ανασταλτική λειτουργία. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με τους Κολοβέτσιο και Κουρμπέλη στόπερ, τον Γιόχανσον στο δεξί και τον Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Τζανδάρη και Κάτσε κεντρικά χαφ. Ο Κουλιμπαλί θα είναι σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Λουντ στο απέναντι άκρο, ενώ ο Μουνιέ θα κινείται πίσω από τον Δώνη.

Στην 20μελή αποστολή, που δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Άλτμαν και Μπουζούκης, βρίσκονται και οι: Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Μυστακίδης, Λουτσιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x