Stoiximan Super League

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για Μπάλκοβετς»

Τον αριστερό οπισθοφύλακα της Ντομζάλε, Γιούρε Μπάλκοβετς έχουν στο στόχαστρό τους οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σύμφωνα με τα σλοβένικα Μέσα.

Την περίπτωση της απόκτησης του Γιούρε Μπάλκοβετς εξετάζουν οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ όπως μεταδίδουν τα σλοβένικα Μέσα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ''ekipa24'', αναφέρει πως η αποψινή αναμέτρηση της Ντομζάλε με την Φράιμπουργκ μπορεί να είναι η τελευταία φορά που ο 22χρονος παίκτης θα φορέσει την φανέλα του σλοβένικου συλλόγου καθώς πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θα έχουν απεσταλμένο στην Σλοβενία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον νεαρό παίκτη, για τον οποίο η Ντομζάλε έχει ήδη απορρίψει πρόταση της πρωταθλήτριας Μάριμπορ.

Ο Μπάλκοβετς συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων ταλέντων του σλοβένικου ποδοσφαίρου ενώ την φετινή σεζόν έχει προλάβει να πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές για τα προκριματικά του Γιούροπα Λιγκ ενώ έχει σκοράρει και δύο τέρματα.

Βέβαια, αν λάβουμε υπόψη πως η ΑΕΚ έχει ήδη δύο αριστερά μπακ (Έλντερ Λόπες, Βινίσιους) ενώ και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Γκάμπριελ Σίλβα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν μοιάζει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x