Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός με... γκάζι

Ένα από τα όπλα του Παναθηναϊκού έναντι των αντιπάλων του στα play off θα είναι η φυσική του κατάσταση όπως εκτιμά ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τον ικανοποίησαν τα αποτελέσματα από τα εργομετρικά.

Σε ρυθμούς play off αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός, όπως και οι άλλες ομάδες εκτός της ΑΕΚ που έχει να δώσει πρώτα τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 7 Μαΐου (21:00).

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα γεμίσουν και σήμερα μπαταρίες, αφιερώνοντας παράλληλα χρόνο για τα δικά τους πρόσωπα ανήμερα του Πάσχα και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έτσι, θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για το μίνι πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για το πρώτο παιχνίδι το οποίο είναι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 11 Μαΐου.

Λογικά, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του και τον Τάσο που είχε ενοχλήσεις στον μηνίσκο μέσα τις περασμένες ημέρες και έκανε θεραπεία, ενώ κάνουν τον δικό τους αγώνα δρόμου οι Ντάνιελ Πράνιτς και Μλάντεν Πέτριτς ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό.

Πάντως, ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος σίγουρα για τουλάχιστον ένα στοιχείο εν όψει των play off. Πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματά των εργομετρικών εξετάσεων και τα υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση. Δύο-τρεις παίκτες είναι πιο πίσω, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο. Ο 40χρονος κόουτς θεωρεί ότι η ομάδα του θα υπερέχει έναντι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιου σε αυτό τον τομέα και πως σε συνδυασμό με το βάθος που θεωρεί ότι υπάρχει και στο ρόστερ του θα έρθει η πρώτη θέση που αποτελεί τον στόχο των «πράσινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x