Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Ο Βασάρας ανατινάζει με τους φίλους του από τον Πειραιά ό,τι συμφωνήθηκε»

Φουλ επίθεση του Παναθηναϊκού προς τον Κύρο Βασάρα με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς. «Άξιος ο μισθός του, έπεσαν οι μάσκες» αναφέρουν οι πράσινοι και τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Ολομέτωπη επίθεση του Παναθηναϊκού στον Κύρο Βασάρα με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς διαιτητών, όπου επέστρεψαν οι «ανεπιθύμητοι» Παππάς και Βοσκάκης. Οι πράσινοι κατηγορούν τον Έλληνα επιδιαιτητή πως «μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά επιδιώκουν να ανατινάξουν ό,τι με κόπο συμφωνήθηκε», τον χαρακτηρίζουν «εκλεκτό του συστήματος» και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πως υπό αυτές τις συνθήκες το «ποδόσφαιρο οδεύει προς την ολοκληρωτική του καταστροφή του»!

Η θέση του Παναθηναϊκού

«Άξιος ο μισθός του Κύρρου Βασάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ό,τι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x