Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός… που ψάχνεται

Ψάχνει νίκες, ψάχνει το γκολ, κοινώς... ψάχνεται. Ο Παναθηναϊκός έμεινε για τέταρτο σερί ματς μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα παρουσιάζοντας πρόβλημα στο γκολ. Δεύτερη ευκαιρία με Ηρακλή.

Σε κρίση ο Παναθηναϊκός. Για τέταρτο σερί ματς οι «πράσινοι» έμειναν μακριά από τη νίκη και για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρουσίασαν απίστευτη δυστοκία.

Μετά το χθεσινό 0-0 με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι πιστοποίησε πως το βασικό της πρόβλημα εστιάζεται στο τελείωμα των φάσεων κι όχι στην παραγωγή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός είχε χθες 21 τελικές, εκ των οποίων οι εννιά λογίζονται από καλές ως κλασικές ευκαιρίες, αλλά μόλις τέσσερις ήταν εντός εστίας. Το φαινόμενο της Βέροιας, αλλά και άλλων αγώνων που προηγήθηκαν, εμφανίστηκε ξανά και η ανησυχία είναι έκδηλη. Λογικό, λοιπόν, ο Αντρέα Στραματσόνι, να είναι έξαλλος, καθώς βλέπει την ομάδα του να φτάνει αρκετά εύκολα κοντά στο γκολ, αλλά να παρουσιάζει επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια.

Δεύτερη ευκαιρία με Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί ξανά τον Ηρακλή, το μεσημέρι της Κυριακής και αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα επιστρέψει στις νίκες. Ο Αντρέα Στραματσόνι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αλλά το απουσιολόγιο παραμένει γεμάτο. Εκτός πλάνων είναι οι Ζέκα, Λεντέσμα, Μέστο, Χουλτ και Σάμπα, ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν Στιλ, Μολέντο, Γουακάσο, Λουντ και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x