Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Ρούβαλης ο διάδοχος του Χαραλαμπίδη στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ρούβαλη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε σήμερα (21/12) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή η θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό ΑΟ, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χαραλαμπίδη.

Με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ανακοινώνουν σήμερα την πρόσληψη του Δημήτρη Ρούβαλη, μαζί με εκείνη της Γαβριέλας Συμεωνίδη ως γυμνάστριας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τεχνικό Δημήτρη Ρούβαλη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ανακοίνωσε άμεσα τη νέα τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που πιάνει δουλειά από σήμερα.

Ο Δημήτρης Ρούβαλης είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας και έχει να επιδείξει αρκετά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και είναι υπό αξιολόγηση το δίπλωμα Α ενώ είναι πιστοποιημένος αναλυτής ποδοσφαίρου απόφοιτος του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης και του Κέντρου Δία βίου Μάθησης του Α.Π.Θ., καθώς και αντίστοιχης ισπανικής σχολής.

Έχει δύο μεταπτυχιακά Sports Management στο εξωτερικό και έχει διατριβή στα ηγετικά μοντέλα προπονητικής.

Το προπονητικό βιογραφικό του έχει ως εξής:

2018-2021 Άγιαξ Ταύρου- Υπεύθυνος ακαδημιών

2021-2023 Καλλιθέα -Βοηθός προπονητή Κ20 και αναλυτής

2023 Οδυσσέας Μοσχάτου (Γ) -Προπονητής

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο νέος κόουτς ανέφερε «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που είμαι πλέον στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Συλλόγου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπαίνει και να κερδίζει σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Παράλληλα στο τεχνικό τιμ εντάσσεται και η Γαβριέλα Συμεωνίδη ως γυμνάστρια. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει μεταπτυχιακά στην πρόληψη- αποκατάσταση και στη φυσιολογία της άσκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί ως παίκτρια στον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και τη Ροδόπη 87΄ ενώ έχει δουλέψει και στην αποκατάσταση της Κ19 του ΟΦΗ.Επιπλέον ήταν βοηθός στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη στα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x