Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός σε πρώην παίκτες του: «Βάλτε πλάτη»

Επιστολές προς πρώην παίκτες του στους οποίους οφείλει χρήματα, αλλά και σε συλλόγους που δεν έχει εξοφλήσεις, αναμένεται στείλει προσεχώς ο Παναθηναϊκός. Χρέη και προς την Κιέβο για Εμποκού.

Τα αγκάθια όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά, αντιθέτως, αυξάνονται για τον Παναθηναϊκό και τελευταίο που προέκυψε είναι αυτό του Γιάννη Αναστασίου που, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, σφράγισε επιταγή για ποσό-οφειλή από το «τριφύλλι».

Η ΠΑΕ, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», αναμένεται να στείλει προσεχώς οφειλή προς πρώην παίκτες της (όπως οι Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Εσιέν, Τοτσέ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ντίνας), στους οποίους οφείλει χρήματα, αλλά και προς συλλόγους που έχει χρέη. Με αυτήν θα ζητήσει να βάλουν πλάτη ώστε να διευκολυνθεί ο σύλλογος που βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Μεταξύ άλλων θα αναφέρει: «ζητάμε να κάνετε λίγη υπομονή λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και σας καλούμε να τα πούμε από κοντά με στόχο να κάνουμε έναν νέο διακανονισμό και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για τις δύο πλευρές». Δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί στις καλές προθέσεις του κάθε ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, η Κιέβο έχει κάνει καταγγελία και διεκδικεί ένα σημαντικό ποσό για τον δανεισμό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού, που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» τη σεζόν 2016-17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x