Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός… υποχρεωμένος

Η νίκη στη Βέροια απόψε αποτελεί υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Ποια τα πλάνα του Στραματσόνι.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ καθιστά ακόμη πιο αναγκαία τη νίκη για τον Παναθηναϊκό στον αποψινό αγώνα στη Βέροια με την τοπική ομάδα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κι αυτό γιατί μετά την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής οι «πράσινοι» είναι πλέον στο -5 και σίγουρα δεν θέλουν να δουν την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται κι άλλο πριν την επίσκεψή τους στο «Καραϊσκάκη» στις 6 Νοεμβρίου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμους τους Ζέκα και Λεντέσμα, κάτι που τον υποχρεώνει να παρατάξει ένα εντελώς «φρέσκο» δίδυμο κεντρικών χαφ. Ο Κουτρουμπής θα προωθηθεί στη συγκεκριμένη θέση και θα έχει στο πλευρό του τον Λουντ, ενώ η απουσία του Σάμπα καθιστά αναγκαστική επιλογή την παράταξη σχήματος με δύο στόπερ. Οι Μολέντο και Ιβανόφ, έχοντας τους Χουλτ και έναν εκ των Κουλιμπαλί ή Μέστο στα άκρα και τον Στιλ στο τέρμα θα συνθέτουν την οπισθοφυλακή του Παναθηναϊκού.

Όσο για τις άλλες θέσεις, Ιμπάρμπο και Γουακάσο θα βρίσκονται στις πτέρυγες και ο Βιγιαφάνιες θα κινείται πίσω από τον Μπεργκ. Ο Στραματσόνι πήρε μαζί του 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ο Μπουμάλ με τον Ρέις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κακή παράδοση στη Βέροια, καθώς σε 16 αγώνες μετρά μόλις 5 νίκες, με τελευταία την περσινή, όπου όμως χρειάστηκε ένα γκολ του Νίκου Καρέλη στο 86’ για να… αποδράσει με 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x