Super League 2

Παναχαϊκή από τα παλιά, έδειξε τα… δόντια του ο ΟΦΗ

Με σπουδαία εμφάνιση, η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 των Τρικάλων στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League. Πέρασε από τις Σέρρες ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 1-2 του Πανσερραϊκού.

Μια Παναχαϊκή… από τα παλιά!

Με σπουδαία εμφάνιση, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 2-0 των Τρικάλων στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League και έδειξε πως στο φετινό πρωτάθλημα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο εύκολα απ’ ότι φαίνεται από το τελικό σκορ (1-2) πέρασε ο ΟΦΗ από την έδρα του Πανσερραϊκού, με τους Κρητικούς να δείχνουν εξ αρχής τα… δόντια τους! Τρίποντο για τον Αχαρναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Κισσαμικός της ΑΕ Καραίσκάκης!

Στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, λοιπόν, η νεανική και… ελληνική Παναχαϊκή «λύγισε» με 2-0 τα Τρίκαλα! Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν σε γκολ και το… πλήρωσαν στην επανάληψη!

Στο 59ο λεπτό, ο Πολίμος έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στον Βέρτζο και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αποστολίδη. Σαν να μην έφτανε αυτό για τα Τρίκαλα, ήρθε ο Στεργίδης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει με σουτ το τελικό σκορ.

Σαν διεκδικητής της ανόδου ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εξαιρετική και μετά το ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο και επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες.

Ο Χαντί με σουτ έξω από την περιοχή στο 38’ άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του, με τον Κουτσιανικούλη να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους Κρητικούς στο 63’. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο φινάλε του ματς με κεφαλιά του Τσελεπίδη.

Με γκολ του Αρώνη, ο Αχαρναϊκός «λύγισε» τον Απόλλωνα Λάρισας στο Μενίδι (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν την ισοφάριση στο 87ο λεπτό με φάουλ του Καρακατσάνη. Τέλος, ο Κισσαμικός επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης με γκολ του Ξυδά, με τους Κρητικούς να τελειώνουν το ματς λόγω αποβολής του Τόλι.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/10

Άρης-Αιγινιακός 5-0
(18' Πλατέλλας, 24' Πασάς, 31' Κάσσος, 74' Καπνίδης, 90'+3' Μπαργκάν)

Κυριακή, 29/10

Εργοτέλης-Καλλιθέα 0-0

Βέροια-Απόλλων Πόντου 0-1
(87’ Καλογέρης)

Σπάρτη-Παναιγιάλειος 1-1
(85’ Οικονομόπουλος - 12’ Αρναρέλλης)

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
(13’ πεν., 47’ Κάσες)

Δευτέρα, 30/10

Αχαρναϊκός-Απόλλων Λάρισας 1-0
(65’ Αρώνης)

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 2-0
(59’ Πολίμος, 90+2’ Στεργίδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Καραϊσκάκης 1-0
(56’ Ξύδας)

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 1-2
(90+3’ Τσελεπίδης - 38’ Χαντί, 63’ Κουτσιανικούλης)

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Εργοτέλης-ΑΟΧ Κισσαμικός
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αχαρναϊκός
Καλλιθέα-Παναχαϊκή
Απόλλων Λάρισας-Βέροια
Τρίκαλα-Άρης
Απόλλων Καλαμαριάς-Σπάρτη
Αιγινιακός-Δόξα Δράμας
Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΟΦΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x