Stoiximan Super League

Πάνε για βασικοί οι δύο… Λούκας

Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θέτουν Βιγιαφάνιες και Εβαντζελίστα. Μάλλον εκτός ο Μέστο, πάει για Ατρόμητο ο Μπεργκ, ελπίδες και για Τελάντερ.

Η εξαιρετική εικόνα των Βιγιαφάνιες και Εβαντζελίστα στις προπονήσεις φέρνει αμφότερους στον… προθάλαμο της ενδεκάδας στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στη Λεωφόρο (19:30).

Ο Αργεντινός εξτρέμ φαίνεται πως διεκδικεί μαζί με τον Κλωναρίδη την τρίτη θέση της επίθεσης, δίπλα στους Πέτριτς και Καλτσά, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος από τη στιγμή που ο Αμπέντ είναι τιμωρημένος και ο Εσιέν προορίζεται για στόπερ (μιας και τιμωρημένος είναι ο Κουτρουμπής, τραυματίας ο Τελάντερ και ο Μολέδο μάλλον δεν θα είναι στο βασικό σχήμα) θα τοποθετηθεί στο κέντρο, δίπλα σε Ζέκα και (μάλλον) Λουντ.

Εκτός ενδεκάδας, ίσως και αποστολής, αναμένεται να είναι και ο Μέστο, καθώς ο Ιταλός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μαρινάκης ετοιμάζεται για δεξιός μπακ. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Όσον αφορά στον Μπεργκ, θα κάνει ατομικό για 2-3 μέρες ακόμη για να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο υποτροπής στον μυϊκό του τραυματισμό στο δικέφαλο και θα είναι έτοιμος την Τετάρτη για την κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ελπίδες για το παιχνίδι αυτό έχει και ο Τελάντερ, που κάνει ατομικό σε έντονους ρυθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x