Stoiximan Super League

Πανέτοιμος ο Εμποκού, μέσα και ο Λουντ για το ντέρμπι

Όλα του τα όπλα, θα έχει στη διάθεση του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ξεπέρασε το πρόβλημα του ο Εμποκού, κανονικά υπολογίζεται και ο Λουντ που δεν μασάει.

Στην τελική ευθεία μπήκε ο Παναθηναϊκός, που φουλάρει τις μηχανές για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να χαμογελά, αφού θα παραταχθεί στο αθηναϊκό ντέρμπι με γεμάτη την φαρέτρα του.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, βρίσκονται από χθες τόσο ο Εμποκού, όσο και Λουντ, που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Ο Κογκολέζος, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων», όπου διαπιστώθηκε ότι έχει ξεπεράσει εντελώς στο πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ ο παίκτης πήρε κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του στο Κορωπί.

Ο Εμποκού θα προπονηθεί και σήμερα Πέμπτη 30/3 μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς – η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό – ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή, στο αριστερό άκρο της επίθεσης των «πρασίνων».

Καλά είναι τα νέα και για τον Ρόμπιν Λουντ, που και αυτός φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Ο παίκτης, εξέφρασε στον Μαρίνο Ουζουνίδη την διάθεση του να προπονηθεί, λέγοντας του πως είναι σε καλή κατάσταση και πως δεν πονάει.

Έτσι, ο Λουντ προπονήθηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους με δεμένο αστράγαλο, ενώ και αυτός θα πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς. Αυτό σημαίνει, ότι θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη, στο ματς με την ΑΕΚ για να βοηθήσει όταν του ζητηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x