Γενικά

Πανηγυρίζουν στην Κοπεγχάγη: «Πήραμε τον Ζέκα από μία μεγάλη ομάδα»

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ζέκα θα φοράει το νούμερο 10 και στη Δανία!

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε με τη σειρά της την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα. Και παράλληλα δημοσίευσε στο σάιτ της την πρώτη φωτογραφία του Πορτογάλου χαφ με τη φανέλα της… δίπλα του την ώρα που υπογράφει το τετραετές συμβόλαιό του.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, ο Ζέκα θα φοράει το νούμερο και 10 στη Δανία!

Στις δηλώσεις τους, τόσο ο προπονητής όσο και ο CEO της Κοπεγχάγης στάθηκαν στο γεγονός ότι μπόρεσαν να αποκτήσουν τον Ζέκα από μία μεγάλη ομάδα, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά.

«Είναι ένας γεννημένος ηγέτης, ο οποίος ήταν αρχηγός σε μία μεγάλη ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων ως ηγέτης και σε κάποιες περιστάσεις πάλευε υπό αντίξοες συνθήκες. Παίζει με αυτοπεποίθηση όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, είναι πολύ ικανός στη διατήρηση υψηλού ρυθμού για την ομάδα του, τρέχει πολύ και έχει καλή μεγάλη μεταβίβαση. Μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος παίκτης, αλλά είναι πολύ ικανός στην τακτική κατανόηση και ισχυρός στις μονομαχίες και στην ανάκτηση της μπάλας. Είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να παίξει στην Κοπεγχάγη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορεί να βοηθήσει ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Θέλουμε να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό στο κέντρο. Μπορεί να μπει αμέσως στην ομάδα και να παίξει», δήλωσε στο σάιτ του δανέζικου συλλόγου ο τεχνικός της Κοπεγχάγης Στάλε Σολμπάκεν.

Και ο διευθύνων σύμβουλος της Κοπεγχάγης, Άντερς Χέρσολτ, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσελκύουμε έναν ποδοσφαιριστή από μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, και να τον φέρνουμε στην Κοπεγχάγη. Είχαμε δυνατό ανταγωνισμό από ξένες ομάδες σε αρκετές από τις μεταγραφές μας αυτό το καλοκαίρι και δώσαμε έμφαση στο γεγονός ότι έχουμε αποκτήσει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε να δούμε τον Ζέκα με την ομάδα μας».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x