Euro 2016

Πανίσχυρος ο «Κάρα»

Απόλυτο… αφεντικό στις Εθνικές μας ομάδες θα είναι πλέον ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος πιθανότατα παραμένει και αναλαμβάνει τα καθήκοντα και του Γιάννη Μπεθάνη.

Η ήττα της Εθνικής από τα Νησιά Φερόε δεν είχε σαν αποτέλεσμα αλλαγές μόνο στην τεχνική της ηγεσία!

Εκτός του Κλαούντιο Ρανιέρι και των συνεργατών του, παρελθόν από τη θέση του διευθυντή των Εθνικών ομάδων πρέπει να θεωρείται και ο Γιάννης Μπεθάνης. Μετά από λίγους μήνες παρουσίας στο πόστο αυτό, υπέβαλε την παραίτησή του ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Ενδεχομένως να μείνει στην ομοσπονδία με άλλες αρμοδιότητες αλλά όχι ανάλογες με εκείνες που είχε!

Και ποιος πρόκειται να τις αναλάβει; Ο Γιώργος Καραγκούνης! Ο «τυπάρας» μπορεί να εξέφρασε και εκείνος την πρόθεση να αποχωρήσει μετά το στραπάτσο από τα νησιά Φερόε αλλά τελικά πείστηκε για το αντίθετο!

Ο Καραγκούνης τελικά φαίνεται πως θα παραμείνει στην ΕΠΟ και μάλιστα θα είναι και το απόλυτο αφεντικό των Εθνικών ομάδων καθώς θα αναλάβει τις ευθύνες που είχε ο Μπεθάνης.

Ο Σαρρής έχει αποφασίσει να του δώσει τα... κλειδιά του μαγαζιού εξ ολοκλήρου και να του δώσει το γενικό πρόσταγμα σε όλα. Αυτό είναι και το κυριότερο επιχείρημα, βάσει του οποίου, ο Σαρρής φαίνεται ότι πείθει τον Καραγκούνη να συνεχίσει, καθώς ο «Κάρα» ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση προχθές βράδυ και εντός των τειχών της Εθνικής είχε προαναγγείλει την παραίτησή του.

Ακόμα και χθες, σε συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, δεν εμφανιζόταν κατασταλαγμένος για το αν θα συνεχίσει, ωστόσο χθες βράδυ έβγαινε από την ΕΠΟ η πίστη ότι θα αποτραπεί η αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x