Stoiximan Super League

Πανιώνιος: «Κοροϊδία από την Αστυνομία. Δεν ξαναδίνουμε εισιτήρια σε αντίπαλες ομάδες»

Οργή του Πανιώνιου για την Αστυνομία. Οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν οπαδοί τους στο Φάληρο λόγω αστείων δικαιολογιών, τονίζοντας ότι δεν θα δώσουν ξανά εισιτήρια σε φιλοξενούμενους.

Βολές της ΠΑΕ Πανιώνιος για την Αστυνομία.

Οι «κυανέρυθροι» εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνουν τονίζουν ότι η εξαντλήθηκε η αυστηρότητα προς τους δικούς της οπαδούς και ότι γι’ αυτό δεν έδωσαν το «παρών» στο Καραϊσκάκη. Παρά τη συμφωνία των δύο συλλόγων.

«Όμως ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η αστυνομία εγγυήθηκε την ασφάλεια 1.000 αντιπάλων οπαδών, ξαφνικά απόψε δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο για 300-400 οπαδούς μας. Με αστείες δικαιολογίες ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες δυνάμεις. Το θεωρούμε κοροϊδια καθώς διμοιρίες ξαφνικά βρέθηκαν αλλά για να σταματήσουν τον κόσμο μας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τα ΜΑΤ δεν συνόδεψαν την αποστολή μας», τονίζει μεταξύ άλλων και επισημαίνει ότι δεν θα δώσει ξανά εισιτήρια σε φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είχε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ούτως ώστε να διασφαλίσει την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία των δυο ομάδων. Για ανταλλαγή εισιτηρίων.

Ομως ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η αστυνομία εγγυήθηκε την ασφάλεια 1.000 αντιπάλων οπαδών, ξαφνικά απόψε δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο για 300-400 οπαδούς μας. Με αστείες δικαιολογίες ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες δυνάμεις. Το θεωρούμε κοροϊδια καθώς διμοιρίες ξαφνικά βρέθηκαν αλλά για να σταματήσουν τον κόσμο μας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τα ΜΑΤ δεν συνόδεψαν την αποστολή μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ανοίξει τις πόρτες του σταδίου της Νέας Σμύρνης και υποδέχεται τους αντιπάλους οπαδούς μέσα σε φίλαθλο πνεύμα. Η δε συμπεριφορά των δικών μας φιλάθλων είναι υποδειγματική. Για ποιο λόγο η Αστυνομία λοιπόν εξαντλεί την αυστηρότητα της στους δικούς μας οπαδούς, όπως έκανε περσυ στο Αγρίνιο και φέτος στο Καραϊσκάκη;

Εμεις δηλώνουμε ότι λόγω αυτής ακριβώς της στάσης της αστυνομίας δεν θα χορηγούμε πλέον εισιτήρια στις αντίπαλες ομάδες καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταλλαγή εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x