Κύπελλο Ελλάδας

Πανιώνιος με πίστη!

Αποφασισμένος να φτιάξει καλή «προίκα», που θα του δώσει καλές πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ραντεβού για τους «4».

Ονειρεύεται τελικό (που αν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος 20 χρόνια μετά) ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται στις 19:30 (Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να πιστεύουν στην πρόκριση.

Εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί (λογικά σε δύο εβδομάδες) στην Τούμπα. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα, έληξε 2-2.

Με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 41’ με πέναλτι του Κουλούρη, τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή με τέρματα των Σπιριντόβιτς (48’) και Γεσίλ (86’), ενώ ο Μάτος έσωσε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ό,τι αφορά την αποψινή αναμέτρηση Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μια πιθανή ενδεκάδα… Ο Κότνικ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς θα είναι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μπραχίμι ή Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς θα είναι οι παίκτες μεσοεπιθετικά και ο Γεσίλ ή ο Νίλσεν που αποκτήθηκε πρόσφατα το «βέλος» στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x