Stoiximan Super League

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ για Λίμπερετς

Ευχάριστα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τους Λέοβατς, Κάνιας, Κρέσπο και Περέιρα να συμμετέχουν χωρίς προβλήματα στο κανονικό πρόγραμμα.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι Λέοβατς, Κάνιας, Κρέσπο και Περέιρα και τίθενται κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, που ο στόχος είναι μόνο η νίκη.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο προπονητής του Δικεφάλου μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα που να επηρεάζουν την προετοιμασία του αγώνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

«Στην αναμέτρηση με τη Λίμπερετς έχει επικεντρωθεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες και να διεκδικήσει την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Το πρόγραμμα του Δικεφάλου έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της αναμέτρησης και οι προπονήσεις έχουν ξεκάθαρη στόχευση το ματς της Πέμπτης (08.12). Ένα ματς που αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση μ’ εκείνο στην Τσεχία, αλλά εξίσου δύσκολο.

Την Τρίτη (06.12) ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της κατοχής μπάλας με passing game, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Το ευχάριστο είναι πως οι Μάριν Λέοβατς, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Φακούντο Περέιρα προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 της Τετάρτης (07.12) στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x