Stoiximan Super League

«Πάνοπλος» στο αυριανό φιλικό με Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Όλους τους διαθέσιμους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στο αυριανό φιλικό του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα είχε σήμερα το πρόγραμμα.

Με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα και χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Καρπενήσι.

Το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου περιελάμβανε προπόνηση μιάμιση ώρας (7.30 π.μ.-9 π.μ.), η οποία αφιερώθηκε αποκλειστικά στην φυσική κατάσταση των «ομιλιτών» ενώ το απόγευμα το… μενού περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα και τακτική.

«Πάνοπλος» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Από εκεί και πέρα, με βάση το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 8 και στις 6:30 μ.μ. θα δώσουν το πρώτο φετινό φιλικό, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το εν λόγω ματς προσφέρεται για τα πρώτα συμπεράσματα για το Νίκο Παπαδόπουλο, με την ολοκλήρωση τριών εβδομάδων προετοιμασίας, ενώ ο έμπειρος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του.

Τέλος, στο Καρπενήσι βρίσκεται από σήμερα και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της κρητικής ομάδας, Γιώργος Στεφανουδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x