Stoiximan Super League

Πανόπουλος: «Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Εγώ δεν βλέπω επόμενη μέρα»

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος κατά την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. «Τελευταία μέρα η Παρασκευή, δεν προδικάζω τίποτα», πρόσθεσε.

Εμφανώς προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος κατά την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Το αφεντικό της Ξάνθης αναφέρθηκε στην αναβολή που πήρε το «καυτό θέμα» της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποια εκτίμηση σχετικά με το τι θα συμβεί την Παρασκευή, όπου θα συνεχιστεί το Δ.Σ.

Αναλυτικά:

«Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο, έμοιαζε με μπάχαλο όπως και η γενική συνέλευση. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Συμφωνήσαμε όλοι ότι διαφωνούμε. Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα. Όπως γνωρίζετε θα υπάρξει αναβολή για την προκήρυξη. Η θέση της Ξάνθης ήταν να μην υπάρξει αναβολή, αλλά βλέποντας πως το ένα θέμα χτύπαγε το άλλο, αποφασίσαμε να πάει για δυο τρεις μέρες μετά. Θα πρέπει όλοι οι φορείς είτε η Νova, είτε η Σούπερ Λίγκα, είτε κυβέρνηση, να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κοντά στο τέλος. Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν ποδόσφαιρο και τι ποδόσφαιρο θέλουν. Θεωρώ ότι και για ένα χρόνο να υπάρξει ποδόσφαιρο θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να σκεφτούν τι γίνεται από εκεί και πέρα. Εγώ δεν βλέπω επόμενη μέρα, στη ζωή όμως δεν πρέπει να λες ποτέ “ποτέ”».


Για το deadline της Παρασκευής: «Την εκτίμησή μου για το τι θα γίνει την Παρασκευή θέλω να την κρατήσω για εμένα. Όμως η Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα και δεν θέλω να προδικάσω τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x