Stoiximan Super League

«Πάνω από 8 εκατ. € για Μαζουακού»

Νέες δηλώσεις έκανε στην Ιταλία ο μάνατζερ του Αρτούρ Μαζουάκου, επιβεβαιώνοντας την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού στη Ρόμα και αποκάλυψε πως η καλύτερη πρόταση έχει γίνει από την Τζένοα.

Τα 8 εκατ. ευρώ φτάνει η καλύτερη πρόταση που έχει φτάσει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουάκου και είναι από την Τζένοα, όπως αποκάλυψε ο Αρτούρ Μαζουάκου στην ιστοσελίδα «FantaGazzetta».

Παράλληλα, ο ατζέντης του Γάλλου μπακ-χαφ επιβεβαίωσε την αρνητική απάντηση των Πειραιωτών στα 6 εκατ. της Ρόμα, ενώ υπογράμμισε ότι δύο κορυφαίες ομάδες από Ισπανία και Αγγλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

«Η Ρόμα ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη. Είναι παίκτης ενός προφίλ που αρέσει πολύ. Η πρόταση είναι πραγματική και συγκεκριμένη. Φτάνει περίπου στα 6 εκατ. ευρώ συν επιπλέον μπόνους. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αρνείται και ζητά 9-10 εκατ. ευρώ για να τον δώσει. Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Μαζουακού δεν είναι καινούργιο. Πριν να προχωρήσουν όμως σε μία επίσημη πρόταση θα πρέπει να διώξουν κάποιον από τους αριστερούς μπακ», ανέφερε αρχικά ο εκ των εκπροσώπων του 22χρονου άσου, Φραντσέσκο Λιντζέντι, και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον και από Ατλέτικο, Αρσεναλ. Η Τζένοα έχει υποβάλει την υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής, προσφέροντας περίπου 8 εκατ. ευρώ με ανταλλάγματα. Ο παίκτης περιμένει να ξεμπλοκάρουν κάποιες άλλες περιπτώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x