Oλλανδία

Πάνω από τον Αγιαξ η Αϊντχόφεν

Έστω και προσωρινά, η Αϊντχόφεν βρέθηκε στη δεύτερη θέση της Eredivisie, επικρατώντας 2-0 της Σπάρτα στο Ρότερνταμ για την 28η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Αϊντχόφεν νίκησε 2-0 τη Σπάρτα στο Ρότερνταμ για την 28η αγωνιστική της Eedivisie και βρέθηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα γίνει στο κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Αγιαξ στο Ρότερνταμ, το οποίο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για τη συνέχεια.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +5 από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Οι παίκτες του Φιλίπ Κοκού ήταν ανώτεροι και επέβαλαν το ρυθμό τους, σκοράροντας με τους Λοκάντια και Φαν Χίνκελ στο πρώτο ημίχρονο.


Η σύνθεση της Αϊντχόφεν: Ζουτ, Ισιματ-Μιρίν, Μορένο, Αρίας, Βίλεμς (70’ Σβάαμπ), Πρέπερ, Χέντριξ, Σ. Ντε Γιονγκ (88’ Ραμσελααρ), Φαν Χίνκελ, Λ. Ντε Γιονγκ, Λοκάντια (77’ Μπέρβαιν)


Παρέμεινε στην τετράδα η Ουτρέχτη, νικώντας 2-0 ενός έδρας τη Βίλεμ και την άφησε στο -6 από τις προνομιούχες θέσεις.

«Γκέλαρε» η Αλκμααρ, η οποία παραχώρησε 0-0 στην Γκρόνινγκεν, παρέμεινε στην πέμπτη θέση και άφησε τους φιλοξενούμενους στο +7 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σάρωσε τη Χέρενφεν με 4-1 η Χέρακλες στο Αλμελο και την πλησίασε στο -2, με τις δύο ομάδες να κρατούν μια διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις.

Παραχώρησε 1-1 η αδιάφορη Τσβόλε στην Εξέλσιορ και δεν την άφησε να ξεφύγει περισσότερο από το +1 από τις τελευταίες θέσεις.


Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/4
Άλκμααρ - Γκρόνινγκεν 0-0

Τσβόλε - Εξέλσιορ 1-1
(26' Βάρμερνταμ / 34' Μπράινς)

Σπάρτα Ρότερνταμ - Αϊντχόφεν 0-2
(21' Λοκάντια, 42' Φαν Χίνκελ)

Χέρακλες - Χέρενφεν 4-1

Ουτρέχτη - Βίλεμ 2-0

Κυριακή 2/4
Φίτεσε - Ναϊμέγκεν (13:30)

Ντεν Χάαγκ- Ρόντα (15:30)

Άγιαξ - Φέγενορντ

Τβέντε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (17:45)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x