Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ για Ζερμέν

Την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού της Μονακό, Βαλέρ Ζερμέν, που σκόραρε πρόσφατα δις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Βαλέρ Ζερμέν είναι ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη λίστα του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια ενίσχυσής της επιθετικής του γραμμής.

Όπως αναφέρεται στην «Arenapress» ο 26χρονος φορ εξετάζεται σοβαρά από τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά σίγουρα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Πρόσφατα, άλλωστε έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τη Μονακό, σημειώνοντας τα δύο από τα τρία γκολ στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε (3-1), όπου οι Μονεγάσκοι ανέτρεψαν το 2-1 του πρώτου αγώνα. Ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του και το δεύτερο του μάλιστα άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης και με αυτόν τον τρόπο χάρισε την πρόκριση στη Μονακό.

Η περυσινή σεζόν ήταν πολύ γεμάτη για τον ίδιο, καθώς έκανε 40 συμμετοχές (από μια σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Γαλλίας) και σημείωσε 14 γκολ. Ωστόσο, είναι δύσκολο να κάνει τόσες εμφανίσεις φέτος, καθώς επέστρεψε ο Φαλκάο στην ομάδα, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο υπάρχει στο ρόστερ και ο Βάφγκνερ Λοβ.

Σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης από τον ΠΑΟΚ.

Τα δύο του τέρματα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x