Γενικά

Λυτρωτής Κουλένοβιτς, κράτησε με γκολ στο 94' την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο κόλπο του τίτλου πριν τον ΠΑΟΚ!

Με γκολ του Κουλένοβιτς στο 94', η Ντινάμο Ζάγκρεμπ γλίτωσε την ήττα στην έδρα της Όσιγιεκ (1-1) και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου, τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ στο Conference!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Όσιγιεκ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την αντίπαλο του

ΠΑΟΚ

στους «16» του Conference να… γλιτώνει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με γκολ του Κουλένοβιτς στο 94', η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς λυτρώθηκε και γλίτωσε, έστω, την ήττα, παραμένοντας στο κόλπο του τίτλου, αφού έχει και ματς λιγότερο από Χάιντουκ και Ριέκα, που προπορεύονται. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 26' με τον Μπούκβιτς, αλλά δεν κατάφεραν, τελικά, να κρατήσουν τη νίκη.

Με τον βαθμό, που πήρε στο Όσιγιεκ, η Ντινάμο έχει, πλέον, 48 βαθμούς στην 3η θέση, ενώ Χάιντουκ-Ριέκα έχουν 52 και 53 αντίστοιχα και αναμένεται μεγάλη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Ζάγκρεμπ -όπως και ο ΠΑΟΚ- δεν έκανε ροτέισον, αφού ο Βόσνιος κόουτς επέλεξε τους κατά κανόνα «βασικούς» του στην αρχική ενδεκάδα της Ντινάμο.

Η ενδεκάδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ (81' Κουλένοβιτς), Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς (58' Αντέμι), Μίσιτς (81' Χαλίλοβιτς), Κανέκο (58' Σπίκιτς), Μπατούρινα, Χότζα (69' Μπρόντιτς), Πέτκοβιτς

Βασικός για την Όσιγιεκ αγωνίστηκε ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Ενίς Τσοκάι. Έγινε αλλαγή στο 92' λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x