Γενικά

«ΠΑΟΚ και Ρασίνγκ θα έχουν συνάντηση αύριο για τον Περέιρα»

Στην αποκάλυψη πως η Ρασίνγκ Κλουμπ θα έχει συνάντηση αύριο με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του δανεισμού για τον επόμενο χρόνο ή την αγορά τού Φακούντο Περέιρα, προχώρησε με δημοσίευμά της η «Ole».

Συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρασίνγκ Κλουμπ, θα έχουν αύριο αυτοί του ΠΑΟΚ για να διαπραγματευτούν το μέλλον του Φακούντο Περέιρα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ole».

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα, ο προπονητής της Ρασίνγκ, Φακούντο Σάβα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει μια 25μελης αποστολή, η οποία θα συμμετέχει σε ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί και θα αποτελεί μέρος της προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα στους 25 παίκτες που θέλει να έχει τουλάχιστον και την ερχόμενη χρονιά στο ρόστερ, είναι και ο Φακούντο Περέιρα.

Ο μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στη Ρασίνγκ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές σεζόν στην ομάδα και ο προπονητής των Αργεντινών επιθυμεί να τον κρατήσει. Μάλιστα, όπως αναφέρει επίσης η «Ole», υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επέκταση του δανεισμού και την επόμενη σεζόν ή την αγορά του ποδοσφαιριστή, με ένα θεωρητικά μικρό ποσό.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο άρθρο, θα υπάρξει αύριο ραντεβού των ανθρώπων των δύο ομάδων, για να συζητήσουν το σενάριο παραμονής του Περέιρα στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x