Europa League

ΠΑΟΚ, κάτι της χρωστάς…

Ζωντανός στο «κόλπο» της πρόκρισης θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην «καυτή» Τούμπα τη Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League. Οι σκέψεις του Ίβιτς για το αρχικό σχήμα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο και πλέον μήνες στα ευρωπαϊκά… σαλόνια.

Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούν την Σάλκε στην κατάμεστη Τούμπα, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, με στόχο να μείνουν ζωντανοί στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (22:05, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το ζητούμενο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να βγει αλώβητος από τη σημερινή αναμέτρησης, ώστε στη ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο Γκελζενκίρχεν να ψάξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βλάνταν Ίβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Κάτσε και Πρίγιοβιτς που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA αλλά και τον τραυματία Κάνιας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Τσίμιροτ, με τους Σάχοφ και Χαρίση στα πλάγια.

Ενρίκε και Κάμπος θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Αθανασιάδη να είναι στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ουάρντα και Κουλούρης.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Φέρμαν, Χέβεντες, Νάλντο, Νάσταζιτς, Σεπφ, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Κάις, Γκορέτζκα, Μέιερ και Χούντελαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x